skip to Main Content
AL MEER DAN 100 JAAR JEUGDWERK IN SCHELLE

SPECIALE ACTIVITEITEN
BUITEN DE GEBRUIKELIJKE CLUBAVONDEN OM

Naast de wekelijkse clubmiddag en clubavonden organiseren we voor onze leden ook veel andere leuke activiteiten.

ZOMERKAMP

Elk jaar gaan we in de laatste week van de zomervakantie op Zomerkamp. Dit doen we op ons eigen kampterrein in Oudleusen. Tijdens het kamp worden er veel leuke spelletjes gedaan, bospelen gespeeld zoal Levend Stratego, wordt er gezwommen, is er natuurlijk een kampvuur en is er altijd een themadag. Elk jaar een ander thema. Enkele thema’s die al zijn geweest; China, Cowboys, Olympische spelen, Alle feestdagen van het jaar in 1 dag, Achterste voren dag, Frankrijk, Indianen, Piraten, Oranje, Oertijd, Ruimtevaart, Hawaii en de wereld rond.

De hele dag staat dan in het teken van het thema inclusief aankleding, spelletjes en eten.

Na afloop van het kamp ontvangt elke deelnemer een DVD met alle foto’s van het kamp.

 

WINTERKAMP

In februari gaan we een weekend op kamp in een kampeerboerderij in de regio zoals bijvoorbeeld in Ommen, Lemele, Epe, IJhorst, Ermelo, Putten of Giethoorn.
Tijdens zo’n weekend worden er diverse spelletjes gedaan en is er op zondag altijd het traditionele Levend Cluedo waarbij de deelnemers er achter moeten komen wie de moordenaar is.
Na afloop van het kamp ontvangt elke deelnemer een DVD met alle foto’s van het kamp.

 

DAGJE UIT

Traditioneel gaan we in de Herfstvakantie een dagje uit naar Avonturenpark Hellendoorn.
Een gezellig dagje weg met leuke attracties in het park inclusief een lekker bakje patat.

 

ZWEMMEN

Elk jaar gaan we 1 of 2 keer met alle clubs een avond zwemmen in een zwembad in de regio, bijvoorbeeld in Nunspeet of Deventer.

 

INSTUIF

In de wintermaanden organiseren we een aantal Instuifavond. Op zo’n avond mogen alle leden komen en mogen ook vriendjes en vriendinnetjes mee. Op zo’n avond worden er verschillende dingen gedaan. Zo is er al eens een avond geweest Win it in a minute. Daarbij moet iedereen in een minuut tijd een aantal opdrachten doen en wordt aan het eind gekeken wie de beste was. Ook hebben we al eens een spannende tocht gemaakt in de omgeving en is er al eens een geblinddoekt parcours gelopen in het bos bij het clubgebouw. Soms zijn er ook activiteiten waarbij ook ouders mogen komen zoals een playbackavond, Ik hou van Hollandspel of slagbalavond.

 

HALLOWEEN

Eind oktober is het Halloween en dan gaan we altijd een film kijken die met Halloween te maken heeft. De eerste film is geschikt voor alle leeftijden en als die is afgelopen is er voor de echte durfals nog een spannende Halloweenfilm.

 

SPECULAASACTIE

In het najaar houden we altijd een speculaasactie waarbij onze leden speculaas verkopen om de clubkas te spekken, de betrokkenheid bij de vereniging en de naamsbekendheid van onze vereniging te vergroten.

Back To Top
×Close search
Zoeken