skip to Main Content
AL MEER DAN 100 JAAR JEUGDWERK IN SCHELLE

KAMPTERREIN
Al meer dan 100 jaar jeugdwerk in Zwolle

Sinds 1993 beschikken we ook over een heus kampeerterrein in de bossen bij Oudleusen (tussen Dalfsen en Ommen). Hier gaan de clubs al vele tientallen jaren op weekend- en zomerkamp.

Verscholen in de bossen ligt daar ons kampterrein op een perceel grond van ongeveer 2 ha. Verspreid op het terrein staan 6 tenten met centraal gelegen de verzamel- c.q. speelplaats. Elke tent heeft 5 slaapplaatsen en de matrassen daarvoor zijn aanwezig.
Verder staan er op het terrein een  kampschuur met een eenvoudige maar doelmatig en compleet ingerichte keuken. In de gemeenschappelijke ruimte welke dienst doet als dagverblijf en eetzaal staat degelijk meubilair wat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden.
Ook is er een eenvoudig sanitair gebouw welke is voorzien van 2 wasbakken, 2 douches en 4 toiletten.
Het is geen luxe kampeerterrein maar zoals het woord kamp al aangeeft is het een terrein waar men zich met eigen initiatief en inzet een aangenaam verblijf kan realiseren. Vraag onze leden en leiding maar na!  Kortom slapen in tenten op matrassen en de hele dag lekker buiten bezig zijn met spelletjes en activiteiten.
Het terrein en de gebouwen zijn vanaf 1993 in de loop der jaren opgeknapt  en wordt onderhouden door onze kampcommissie. Het kampterrein wordt ook verhuurd en is in basis geschikt voor groepen van 30 personen al kunnen grotere groepen in overleg ook terecht.  Wil je meer informatie over de mogelijkheden om ons kampterrein te huren neem dan contact op met mevrouw A. Beumer op telefoonnummer 038-4656045.

Back To Top
×Close search
Zoeken